Find godkendt revisor - indhent 3 uforpligtende tilbud

Indhent 3 tilbud fra godkendte revisorer

Gratis – Uforpligtende – Tager 2 min.

Hvad er en godkendt revisor?

Titlen godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse for revisorer, der har har gennemført særlig uddannelse. ‘Godkendt revisor’ dækker over titlerne statsautoriseret revisor og registreret revisor.

Læs mere om ydelsen

Få hjælp af godkendte revisorer

Du kan nemt komme i kontakt med godkendte revisorer via RevisorKort. Har du en opgave du skal have løst, kan du indhente 3 tilbud gennem os. Fortæl os om dit behov og lad os finde relevante kandidater for dig. Spar tid på selv at lede og beskriv din opgave – Indhent 3 tilbud neden for:

Et udvalg af godkendte revisorer

 

Forskellen på revisor og godkendt revisor

Revisor og godkendt revisor lyder måske ens, men forskellen er meget større end som så. For alle og enhver kan i princippet kalde sig for revisor, hvis man har den grundlæggende uddannelse som revisor.

Men kun statsautoriserede og registrerede revisorer er godkendte af staten, og er din sikkerhed for at din virksomhed er bedst stillet, hvis fejl fra revisorens side skulle fremkomme.

En synlig måde du kan kende forskel på en revisor og en godkendt revisor er, at godkendte revisorer ofte skilter med deres godkendelse – ellers vil man kunne slå dem op på Foreningen af Danske Revisorer (FSR)’ hjemmeside.

Men uanset om du vælger at gøre brug af en revisor eller en godkendt revisor, har du altid mulighed for at klage til Revisornævnet, hvis du føler dig snydt eller uretfærdigt behandlet.

Forskellen på registreret revisor og statsautoriseret revisor

I dag uddannes kun godkendte revisorer. Tidligere har man haft to grader af statsgodkendte revisorer, nemlig registrerede revisorer og statsautoriserede revisorer.

De statsautoriserede revisorer havde en længere uddannelsesmæssig baggrund, og havde godkendelse til at revidere både børsnoterede virksomheder, banker og forsikringsselskaber.

I dag er uddannelsen fælles for alle godkendte revisorer. Til gengæld kræver det særlig efteruddannelse af revidere f.eks. banker og forsikringsselskaber. 

Med mindre du driver virksomheder inden for brancher som er særligt reguleret, kan du normalt altid anvende en godkendt revisor – registreret eller statsautoriseret revisor.

Hvornår skal jeg bruge en godkendt revisor?

Hvis du har revisionspligt på dit regnskab, er det nødvendigt at anvende en godkendt revisor. Dette er skyldes, at det kun er godkendte revisorer, der har tilladelse til at afgive revisionserklæring på selskabets årsregnskab.

Dette er også tilfældet, hvis du vil have en revisor til at afgive erklæring på et årsregnskab uden revisionspligt. 

Men uanset om du er forpligtet til at bruge en godkendt revisor eller ej, er det altid en relevant overvejelse, om du alligevel skal overveje en godkendt revisor – registreret revisor eller statsautoriseret revisor.

Som tidligere nævnt, kan der være store forskelle i uddannelse, erfaring og faglige kvalifikationer. Inden du træffer en beslutning for hvilken revisor du ønsker at hyre, er det derfor en god idé, at ”tjekke” ham/hende ud først. 

Og det er selvfølgelig ikke ment, som mange tror, når man bruger dette ordvalg.

Troværdighed betyder meget, især når man skal tiltro en revisor, opgaven at kunne varetage virksomhedens regnskab. Det er for mange virksomhedsejere en tillidsøvelse at lægge virksomhedens ”liv” i andres hænder. 

Men mange gange er det langt bedre løsning at få hjælp til ens regnskab, end at klare det hele selv

Indhent 3 tilbud fra godkendte revisorer

  1. Fortæl os om dit behov
  2. Vi formidler din opgave til relevante kandidater
  3. Du modtager 3 tilbud til fri sammenligning
Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@revisorkort.dk

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk