Revisor i Roskilde - søg blandt revisionsfirmaer i nærheden

Hvis du søger revisor i nærheden af Roskilde, så kan du hurtigt danne dig et overblik over firmaer med revisorkortet – vi samler Danmarks revisorer her.

Brug filtre til at søge
Revisorliste ud fra din søgning
Zoom og træk i kortet

Revisorfirma i nærheden af Roskilde

Som et af landets ældste byer og med titlen som Danmarks 10. største by rummer Roskilde et solidt erhvervsliv. Med ca. 1.000 nye borgere hvert år, og en af de byer med flest uddannelsinstitutioner, er Roskilde et epicenter af arbejdskraft på Østsjælland.

Sidder du som virksomhed eller selvstændig erhvervsdrivende og leder efter en revisor lokalt, så kan du bruge revisorkortet til at finde revisorer beliggende i Roskilde og omegn.

Vi samler landets revisorer let tilgængeligt på revisorkortet, så det er nemt for dig at danne overblik over udbuddet af revisorfirmaer i nærheden.

Hvis du ønsker at spare tid på selv at lede og etablere kontakten til en revisor, så tilbyder vi i RevisorKort at hjælpe dig med søgeprocessen.

På telefon giver vi dig sparring på dit behov til ny revisor og laver en opgavebeskrivelse for dig, som vi formidler i vores revisornetværk. Du modtager herefter op til 3 tilbud (100% uforpligtende), som du kan sammenligne og vælge imellem.

Alternativt kan du også selv beskrive din opgave – det tager ikke mere end 2 minutter at få din opgave send af sted. Du bestemmer også selv, om det skal være en revisor i Roskilde, hovedstadsområdet, eller om geografi er underordnet.

Indhent 3 tilbud fra revisorer i Roskilde

  1. Fortæl os om dit behov
  2. Vi formidler din opgave til relevante kandidater
  3. Du modtager 3 tilbud til fri sammenligning
Har du spørgsmål?

Skriv til os på roskilde@revisorkort.dk

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk