Vi formidler Danmarks revisorer
Hvem er vi?

Jesper Nørhave driver virksomheden Nørhave Regnskab fra bopæl i Hjallerup. Selvstændig virksomhed blev etableret efter godt 10 års ansættelse hos et af de største revisionsfirmaer i Danmark. Gennem disse 10 år opnåede jeg at stifte bekendtskab og få erfaring med stort set alle opgaver på et revisionskontor – og have selvstændigt kundeansvar.

Vores ide bygger på “hele vejen fra bilag til årsrapport”, dvs. vi kan klare hele pakken, herunder lønadministration, bogføring, momsangivelse, regnskabsudarbejdelse, skatteopgørelser og -optimering, budgettering og økonomisk rådgivning vedr. f.eks. moms- og skatteforhold samt selskabsstiftelse og omdannelser.

Vi træder til og hjælper vores mange tilfredse kunder med diverse økonomisk sparring/assistance – hjælper på de områder, som vores kunder ønsker hjælp til og i det omfang, som de ønsker.

Vi sikrer vores kunder tryghed, idet vi indestår for, at regler, pligter og frister overholdes – vi sætter en ære heri.

Vores kunder oplever at vi blander os – dette ikke af utidig nysgerrighed, men fordi det er vigtigt, at vi som virksomhedens rådgiver har indsigt i virksomhedens økonomiske liv.

Kvalitet koster – og vi leverer kvalitetsarbejde. Derfor tager vi os betalt for vores arbejde, men vi holder os til at fornuftigt og yderst konkurrencedygtigt niveau.

Vi er sikre på, at vi leverer revisorarbejde på mindst samme niveau som de store revisionshuse – men til lavere pris. Og hos Nørhave Regnskab er det (som oftest) samme medarbejder som hjælper fra A til Z – der er således en medarbejder, som har det samlede overblik vedr. økonomifunktionen i netop din virksomhed.

Kontaktinformation:
Vi dækker følgende regioner:
Vi har hovedkontor her: