Find revisor - Indhent 3 gratis tilbud

Indhent 3 tilbud fra revisorer i hele Danmark

Gratis – Uforpligtende – Tager 2 min.

Hvad er en revisor?

Revisor er en regnskabskyndig person med relevant uddannelse og praktisk erfaring. En revisor assisterer ofte virksomheder med at udarbejde årsregnskab og udarbejdelse af virksomhedens skattepligtige indkomst og indberetning af selvangivelse.

Læs mere om revisor

Find revisor med RevisorKort

Søger du en revisor (eller bogholder) kan du nemt finde en kandidat her. Brug RevisorKort til at indhente 3 tilbud – vi formidler din opgave til relevante leverandører, der kan og vil løse din opgave.

Find en revisor her

Udvalgte revisorprofiler

Revisor er en regnskabskyndig person med relevant uddannelse og praktisk erfaring. En revisor assisterer ofte virksomheder med at udarbejde årsregnskab og udarbejdelse af virksomhedens skattepligtige indkomst og indberetning af selvangivelse.
Godkendte revisorer kan endvidere revidere virksomhedens regnskab og afgive erklæring. Dette giver en sikkerhed for, at virksomheden overholder den gældende regler for opgørelse af skat samt udarbejdelse af årsregnskab, som virksomheden er underlagt.

Revisor er ikke en beskyttet titel, og således en titel som alle i princippet kan anvende, hvilket ofte kan skabe forvirring, når virksomheder skal søge hjælp til revision, regnskab og bogholderi.

Hvad laver en revisor?

Primært kan en revisor arbejde ses i to aspekter – selve revisionen samt finansiel sparring og økonomisk rådgivning.

En revisor kan hjælpe virksomheden hele vejen rundt inden for økonomi – bl.a. i forhold til opkøb, salg og generationsskifte, men revisor kan også yde økonomisk rådgivning i forhold til likviditetsstyring, budgettering og finansiering, når en virksomhed vil vokse med hjælp fra investorer eller banker.

Afhængig af behovet, kan en revisor bistå med størstedelen af den regnskabshjælp, som virksomheder efterspørger.

Typer af revisorer

Da alle kan kalde sig revisor, handler det om at forstå forskellene på de typer af revisorer, som der findes i Danmark.

Ofte er skellet mellem “revisor” og “bogholder” meget lille – mange revisorer kalder sig revisor, selvom de udfører samme typer af opgaver som en bogholder.
Det store skel ligger i den uddannelse, som revisoren har bag sig. FSR er for eksempel, en forening, der repræsenterer statsautoriserede- og registrerede revisorer.

Indhent 3 tilbud fra revisorer i hele Danmark

  1. Fortæl os om dit behov
  2. Vi formidler din opgave til relevante kandidater
  3. Du modtager 3 tilbud til fri sammenligning
Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@revisorkort.dk

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk