Bogholder - Indhent 3 tilbud og få hjælp til bogholderiet

Indhent 3 tilbud fra bogholere

Gratis – Uforpligtende – Tager 2 min.

Hvad er en bogholder?

En bogholder holder styr på regnskabsdata, således at det kan revideres af revisor – det man kalder bogføring. Det er samtidig bogholder, der sørger for at holde bogholderiet er ajour, afstemt og periodiseret.

Læs mere om bogholdere

Hjælp til bogholderi

Få mere tid til din forretning og lad en bogholder klare det administrative for dig. Med RevisorKort kan du nemt indhente tilbud fra 3 bogholdere, som hver vil komme med en uforpligtende pris på netop din opgave.

Find nemt ekstern bogholder

Udvalgte bogholdere

Hvad er en bogholder?

En bogholder holder styr på regnskabsdata, således at det kan revideres af revisor – det man kalder bogføring. Det er samtidig bogholder, der sørger for at holde bogholderiet er ajour, afstemt og periodiseret.

Det ses som det forberedende arbejde, hvor al bogføringsmateriale i form af bilag, løndata, skatteberegninger osv. klargøres inden det afleveres til revisor.
Typisk kalder man også en bogholder for en ‘regnskabsmedarbejder’ i større virksomheder, da man som bogholder sidder i regnskabsafdelingen.

Den konkrete del af en bogholders arbejde spænder meget bredt i forhold til opgavens omfang. Den centrale del af arbejdet består i at bogføre virksomhedens transaktioner – herunder køb og salg af varer / ydelser.

Hvad laver en bogholder?

I dag er arbejdsmetoden for bogholdere splittet – her menes om en bogholder arbejder digtialt eller fastholder den ‘gamle måde’.
Førhen (og stadig) sidder bogholdere med fysiske bilag, hvor flere i dag bruger digitale værktøjer som regnskabsprogrammer til at lette arbejdsbyrden og effektivisere bogholderiet.

En bogholder hjælper ofte også med at rykke debitorer, som skylder virksomheden penge. Samtidig er lønadministration også en opgave, som bogholderen ofte varetager. Du kan læse mere om bogføringsarbejdet for en bogholder her.

Skal jeg have en bogholder eller revisor?

Forskellen på en bogholder og en revisor kan være svær at forstå. Det skyldes at titlen “revisor” ikke er en beskyttet titel (fx ligesom “ekspert”). Derfor er der mange bogholdere, som kalder sig revisor. Mange arbejdsopgaver kan derfor udarbejdes både af en revisor og boholder – forskellen på, hvem man skal bruge, afhænger af de lovkrav, som en virksomhed skal opfylde.

Den store forskel på revisor og bogholder er udannelsesniveauet – typisk har revisorer en længere uddannelse, hvor bogholdere oftest har sin erfarring som fx elev på en kontor.

Hvad koster en bogholder?

Prisen på bogholder varierer meget afhængig af, hvilken leverandør du vælger til at hjælpe med bogholderiet.

Ofte vil forskellen på pris ligge i, hvor digitalt en given bogholder arbejder – digitalt bogholderi er nemlig oftest tidsbesparende og mere effektivt.
Når du skal vælge en bogholder, er det vigtigt at forventningsafstemme arbejdsmetoden, således at prisen er sat efter omfanget.

Det giver derfor god mening at hente tilbud fra flere bogholdere tage dialogen, så du har en fornemmelse for pris.

Indhent 3 tilbud fra revisorer bogholdere

  1. Fortæl os om dit behov
  2. Vi formidler din opgave til relevante kandidater
  3. Du modtager 3 tilbud til fri sammenligning
Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@revisorkort.dk

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk