Om RevisorKort

Vores koncept

I RevisorKort vil vi være den fortrukne platform for virksomheder, der leder efter en revisor eller bogholder til sin virksomhed. På revisorkortet samler vi Danmarks revisorer og bogholdere og gør dem let tilgængelige via vores kort og søgefunktion.

Det er muligt selv at tage kontakten og stå for dialogen. Vi tilbyder også at hjælpe virksomheder med at spare tid i søgeprocessen. Det gør vi enten ved at virksomheden beskriver sin opgave til os, eller ved at kortlægge behovet i dialog med virksomheden på telefon.

Indhent 3 tilbud på revisor / bogholder her

Faglig sparringspartner

Med et team der rummer revisorerfaring får du input der hjælper dig hele vejen i mål med at præcisere dit rolle behov. 

På den måde opnås mere relevante tilbud og mere konkrete priser.

Sammenlign tilbud

Efter at behovet er screenet, klarlagt og justeret i øjenhøjde med de spørgsmål revisorer typisk har, tager vi opgaven ud i vores revisornetværk. Herefter vil virksomheden blive kontaktet af relevante leverandører, som kan løse den pågældende opgave.

Alle tilbud givet via RevisorKort er helt uforpligtende – det er derfor en nem og tidsbesparende måde som virksomhed at indhente priser på sin opgave.

Teamet bag RevisorKort

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk