Revisor pris - find ud af hvad en revisor koster med 3 tilbud

Vi finder 3 uforpligtende tilbud til dig - start her

Gratis – Uforpligtende – Tager 2 min.

Hvad koster en revisor?

En revisor kan koste op til 1.500 kr. i timen (eller mere). En revisor kan også koste fra 450 kr. i timen – det afhænger i høj grad af revisorfirmaet opgavens omfang. Ofte tror man at man skal bruge en revisor, når man i virkeligheden kan bruger en bogholder – her vil prisen ofte igen være forskellig.

Læs mere om pris på revisor

Få en pris på regnskab og bogholderi

Med RevisorKort har du let adgang til et revisor- og bogholder netværk der dækker hele Danmark. Ud fra dit behov finder vi 3 kandidater, som hver vil give et uforpligtende bud på pris og løsning for at hjælpe din virksomhed – det er uden omkostning for dig at hente tilbud via RevisorKort.

Du kan også selv finde og kontakte leverandører nær dig – eksempelvis i Hovedstadsområdet, Odense eller Århus – du kan også selv gå på opdagelse på revisorkortet.

Et udvalg af revisorer og bodholdere

Revisor pris efter behov

Inden du springer ud i at finde priser på revision, er det en rigtig god idé, hvis du er bekendt med din virksomheds behov, f.eks. hvilken slags virksomhed det omhandler? Og hvad skal revisoren hjælpe dig med?
For hvis du ved præcist hvad du skal have hjælp til, undgår både du og revisor at spilde jeres tid på misforståelser, som kan ende med at koste dyrt for begge parter.

Prisen på revisor kan variere meget efter hvilket behov der skal opfyldes.
Der især stor forskel på behovet, og dermed også prisen, hvis man sammenligner en konsulentvirksomhed og et ApS. Vi har nederst på siden lavet nogle eksempler på en vejledende pris på et årsregnskab, samt prisen for hjælp til de løbende revisoropgaver for forskellige typer af virksomheder såsom enkeltmandsvirksomheder, IVS eller ApS, samt butikker og webshops.

Hvad koster en revisor?

Prisen på en revisor afhænger af den ydelse du har brug for hjælp til. Revisorer er lidt forskellige på dette område – du betaler måske per time hos den ene revisor, hvor du hos den anden revisor betaler en fast pris for den enkelte ydelse du efterspørger og modtager.

Derfor kan det ofte betale sig at gå til en regnskab- eller økonomikonsulent, der kan tage sig af de løbende revisoropgaver, og klargøre regnskabet til revisoren til den endelige revision.
På den måde skal virksomheden ikke op med den store pung, men kan i stedet investere pengene i andre, mere lukrative løsninger.

Hvad hjælper en revisor med?

Hvis du er i tvivl om din virksomhed har brug for en revisor eller ej, så kan du starte med at tage et kig på, hvad en revisor kan hjælpe dig med?

Men det vigtigste at finde ud af: ”Hvad tager tid fra forretningen?”
Det er altid sjovere at lave forretning end papirarbejde, ik?
For hvorfor skulle man drukne i bogføring og revision, når man kan fokusere på virksomheden og dens fremgang.

For den tid du bruger på al papirarbejdet, kunne du bruge på dine kunder i stedet. Og hvis man lægger 2 og 2 sammen, så finder mange ud af, at den tid de har brugt på at bogføre m.m., kunne de have brugt på at fakturere deres kunder, og skaffe penge ind i kassen – og så kan det lige pludselig betale sig.

Her ses en liste over de typiske revisionsopgaver:

• Løbende bogføring
• Afstemning af regnskab
• Fakturering – kunder og leverandører
• Debitorstyring – fakturering, rykning og inkasso
• Skat og moms
• Transportafregning
• Budgetter og opfølgning af samme
• Periodisk rapportering
• Årsregnskab samt udvidet selvangivelse
• Årsafslutning og klargøring til revisor

Udover disse typiske revisionsopgaver tilbyder en del revisorer også rådgivning – og i mange tilfælde også meget billigt, eller helt gratis.

Sammenhæng mellem revisor og pris

Sammenhæng mellem revisor og pris
Man kan godt være lidt skeptisk, når man finder et godt tilbud på revision – især hvis prisen på en revisor er meget lavere end deres konkurrenter.
Og der er ingen skam i at have fornuften med sig – der findes desværre såkaldte ”falske” virksomheder, som gør alt for at snyde dig.

Men heldigvis forekommer dette så sjældent, da alle revisionsselskaber skal være godkendt i henhold til Revisorloven.

Hvornår er en revisor en revisor

I bund og grund findes 2 typer af revisorer i DK: De godkendte, og dem der bruger ”revisor ”-titlen.
For alle og enhver kan i princippet kalde sig for revisor, selvom de ikke har en uddannelse eller godkendelse bag, for at bekræfte deres troværdighed og et bevis på deres evne til at kunne udføre et korrekt stykke revision.

De eneste 2 kategorier for godkendte revisorer, er de registrerede revisorer og de statsautoriserede revisorer.
Det er kun disse 2 kategorier af revisorer der er offentligt godkendt, og er derfor kun dem der kan levere og underskrive gyldige erklæringer m.m.

Et eksempel på en af disse erklæringer, kunne være årsrapporter som skal indberettes til Erhvervsstyrelsen. Det vil sige, at du altså godt kan få udarbejdet en årsrapport af en regnskab- eller økonomikonsulent, men at det kun er en af de overnævnte 2 offentligt godkendte revisorer, der kan underskrive rapporterne. Kun på denne måde er årsrapporterne gyldige.
Andre eksempler på erklæringer der skal godkendes af en godkendt revisor, er blandt andet vurderinger ved stiftelse af selskab, genoptagelsessager, omdannelse fra IVS til ApS, eller måske revisorerklæringer til Trafikstyrelsen, A-kassen osv.

For at kvalificere sig til at blive en godkendt revisor, skal man kunne opfylde visse krav i henhold til Revisorloven, som også nævnt tidligere.
Disse krav indeholder blandt andet, at revisoren skal have gennemgået en lang uddannelse, samt mindst 120 timers efteruddannelse, som skal være afsluttet i løbet af 3 år.

Og hvem holder så styr på det, tænker du måske… det er Erhvervsstyrelsen, der kvalitetskontrollerer så de relevante myndigheder sikrer at bibeholde et højt fagligt niveau.

Revisor pris – Eksempler

Hvad koster en revisor så?
Hvis du for eksempel søger efter en revisor til dit årsregnskab til en mindre virksomhed, og du vil have den skrabede model, så kan du regne med en engangsgebyr på omkring 3000-6000,- kroner.

Hvis man derimod har en større virksomhed, der søger en revisor til at lave ens årsregnskab, kan man tilnærme sig en lignende pris, hvis man forinden har fuldstændig styr på sit bogholderi – hvilket man kan få hjælp til at klargøre til revisoren, som også nævnt tidligere.

Men for ikke du sidder tilbage og er helt skræmt over de ekstra omkostninger, som fremkommer af klargøring af regnskab til revisor – som du måske kunne spare i den lange ende – så har vi fundet et eksempel på en vejledende pris på de indledende opgaver, såsom bogføring af indbetalinger, bogføring af omkostningsbilag, kvartalsvis opgørelse af moms, og periodevis afstemning af bank.

Bemærk, at disse priser er et eksempel på, hvad de indledende revisoropgaver koster, inden den egentlige revision. Priserne er taget fra bogholderi-virksomheden BogholderiService.dk, og det ikke er en generaliserende pris for alle indledende revisoropgaver.

For en enkeltmandsvirksomhed lægger prisen på de indledende revisoropgaver fra 250,- kroner om måneden. Hvis man i stedet er mere end 1 person, og har et IVS eller et ApS, så koster de indledende revisoropgaver fra 500,- kroner om måneden. Men kommer man op i den tunge ende hvor butikker og webshops ligger, så koster de indledende revisoropgaver fra 950,- kroner om måneden.

Indhent 3 tilbud på pris fra revisorer

  1. Fortæl os om dit behov
  2. Vi formidler din opgave til relevante kandidater
  3. Du modtager 3 revisor priser til fri sammenligning
Har du spørgsmål?

Skriv til os på info@revisorkort.dk

Sammenlign priser

Opret din opgave på 2 min.

Gratis & uforpligtende

Indhent 3 gratis tilbud

1. Opgaven

Brug 2 minutter på at beskrive din opgave – hvis du har brug for sparring på dit behov hjælper vi dig på telefonen uden omkostning.

2. Matchet

Vi tager din opgave under armen og formidler kontakten til 3 relevante revisorer eller bogholdere, som kan løse din opgave.

3. Tilbud

På baggrund af dit behov vil du nu modtage 3 helt uforpligtende tilbud fra revisorer, som passer på det, du søger.

4. Vælg

Sammenlign og vælg frit mellem de tilbud, som du får via RevisorKort – det koster ikke noget og der er ingen tvang til at vælge.

Start her - hvor vil du modtage tilbud?

Spørgsmål? Skriv til os: info@revisorkort.dk